Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.01.2020

Майбутнє дітей у Ваших руках


Гребінківська гімназія проводить набір першокласників, які навчатимуться за програмою «Інтелект України»


Одним із найважливіших завдань системи освіти України є її модернізація відповідно до цивілізаційних та національних викликів сучасності. В інформаційному суспільстві основним капіталом і головним ресурсом економіки стають знання. Якими Ви бачите знання своїх дітей? Вони вміють читати, писати, рахувати. І цього досить? Чи Ваші діти набувають у школі здатності до ефективної життєдіяльності у світі, якому притаманні риси інноваційності, складності, мінливості та суперечності?

Модернізація національної системи освіти на засадах компетентнісного підходу є пріоритетним завданням в Україні.

Майбутнє дітей у Ваших руках
 

Однією з таких можливостей змінити ставлення дітей до навчання, викликати до нього інтерес, підвищити якість освіти та навчатись по-новому є запровадження науково-педагогічного проєкту “Інтелект України” у навчальному процесі.

Якщо ви хочете, щоб Ваша дитина творчо розвивалася і випереджала своїх однолітків за рівнем знань,навчалася за спеціальними програмами, які розвивають логіку, критичне мислення, просторове сприйняття, ця інформація для Вас:
 
Гребінківська гімназія Гребінківської міської ради проводить набір першокласників, які навчатимуться за програмою «Інтелект України» з 1 вересня 2020 року.

31 січня 2020 року о 13 годині розпочинаються підготовчі заняття для майбутніх першокласників.

Довідки за телефоном: 0506146263

Адміністрація гімназії


Схожі матеріали:
👁 1041
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: першокласники, Гімназія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ