Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.07.2016

Майбутнє країни


У. Маріуполі відбувся XVI-й Міжнародний фестиваль-конкурс «Майбутнє країни»


Майбутнє країни8 червня 2016 року в м. Маріуполь Донецької області відбувся XVI-й Міжнародний фестиваль-конкурс «Майбутнє країни», який зібрав 2610 учасників з усіх куточків України, близького і дальнього зарубіжжя.

Серед них були і представники Гребінківщини – вихованці і керівники гуртків  Будинку дитячої та юнацької творчості м. Гребінки.

На фестивалі-конкурсі в номінації «Образотворче мистецтво, декоративно-прикладна творчість» були представлені роботи керівника гуртка «Умілі руки» Колісніченко Алли Григорівни та її вихованців Гавриленко Олександри і Квітки Аліни, а також вихованки гуртка «Декоративно-ужиткове мистецтво» Гаврик Валерії (керівник Гаврик Валентина Володимирівна). Учасники за рішенням журі фестивалю-конкурсу отримали Дипломи Лауреатів ІІІ-го ступеню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загін "Олімпієць" бере чергову висоту

Дипломами за значний внесок у розвиток національної української культури, за духовно-патріотичне виховання підростаючого покоління в умовах становлення громадянського суспільства незалежної України відзначені керівники гуртків БДЮТ Колісніченко Алла Григорівна та Гаврик Валентина Володимирівна.

Творче літо продовжується. Наступним етапом творчих звітів буде участь вихованців гуртків БДЮТ у Всеукраїнському еко-фестивалі «Лель».

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1098
Категорія: Шкільний екран
Теги: БДЮТ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ