Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.09.2016

Майорщинська школа: Місячник дорожного руху


У Майорщинській школі пройшли профілактичні заходи, щодо безпеки дорожнього руху неповнолітніх


Майорщинська школа: Місячник дорожного рухуБезпека на дорогах сьогодні - одна з найактуальніших проблем міст і сіл. Щоб сумлінно виконувати правила дорожнього руху, насамперед, треба їх знати.

З 29 серпня по 20 вересня 2016 року в рамках проведення місячника «Увага! Діти на дорозі» у Майорщинській загальноосвітній школі І- ІІІ ст. проходять профілактичні заходи,щодо безпеки дорожнього руху неповнолітніх.

Головною метою яких є збереження життя і здоров'я дітей на дорогах, ознайомлення та продовження вивчення Правил дорожнього руху, попередження дитячого травматизму на дорогах.

5 вересня в школі були проведені Єдині уроки з питань безпечної поведінки на дорогах. Класними керівниками були проведені бесіди та виховні години для школярів на теми: «Ми - зразкові пішоходи»( 1-2 кл), «Подорож до країни Дорожніх знаків» (3 кл.), « Азбука безпеки на дорозі» (7 кл), «Правила дорожнього руху»( 10, 11 кл).

Керівник гуртка ЮІР Лисенко Л.В 08 вересня підготувала і провела театралізований тематичний урок на тему: «Ми - учасники дорожнього руху» для учнів 1- 4 класів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майорщинська школа: Олімпійський урок

Йдучи дорогою, діти ,використовували знання про дорожні знаки, зупинялись, на червоне світло «світлофора».

Юні велосипедисти також дотримувались правил дорожнього руху, надавали дорогу «швидкій допомозі», зупинялись на переході, перед дорожнім знаком «Діти». Учням дуже сподобався такий пізнавальний захід з вивчення Правил дорожнього руху.

 


Серед учнів школи пройшли конкурси малюнків «Безпека руху!», У коридорах школи були оновлені інформаційні стенди з ПДР.

З початку навчального року оформлені в щоденниках індивідуальні безпечні схеми маршрутів дітей до школи та зі школи додому. Місячник безпеки дорожнього руху ше триває, і на дітей чекає ще багато різноманітних заходів, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.

 

 

 

 

 

 

 

 
Майорщинська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1131
Категорія: Шкільний екран
Теги: Майорщинська школа, дорожній рух, місячник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ