Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.10.2019

Медична техніка має свою специфіку


Сучасне медичне устаткування максимально знижує ризики людського чинника


Основний двигун прогресу у сфері медицини - це нове якісне устаткування і сучасні прилади лабораторного призначення. Яким би талановитим не був лікар, саме медичне устаткування допомагає їм правильне виявлення діагнозу, і, отже, подальше результативне лікування. Сучасний лікар окрім своїх професійних навичок повинен уміти працювати на новітній медичній техніці, тобто розбиратися в специфіці кожного окремого її виду і типу дуже глибоко.

Відсутність таких навичок і знань можуть привести до прикрих і навіть трагічних упущень, що у результаті вплине на здоров'я людини. Медичну, лабораторну техніку і прилади можна вибрати тут: http://medico.in.ua.

Медична техніка має свою специфіку


Усі напрями медицини без виключення оснащуються спеціалізованим устаткуванням, що грає ключову роль в томографії, реанімації, рентгенології, анестезиологии, стоматології, акушерстві, гінекології і далі. Сучасний ринок такого устаткування досить активний і виробники представляють регулярно нові розробки, що відповідають часу. Прогрес виробництва медичної техніки в наявності і цей сектор нестримно розвивається.

Відомі європейські виробники створюють види медичного устаткування нового покоління, функцій яких ще нещодавно неможливо було досягти. Сьогодні в спеціалізованих магазинах медтехніки і лабораторного устаткування можна придбати унікальні пристрої для застосування в медичному напрямі. Це пристрої для променевої діагностики, мікроскопи, для виявлення проблем опорно-рухового апарату, томографи, різного призначення детектори, апарати для проведення процесу лікування і далі.

Сучасне медичне устаткування максимально знижує ризики людського чинника.

Критерії вибору устаткування

Нижче приведені важливі критерії, які слід враховувати при оцінці придатності устаткування для медичної установи. Ці чинники повинні розглядатися через призму основних тенденцій в охороні здоров'я.

Якість
  • Це загальний термін для безлічі змінних ланцюжків виробництва і постачань:
  • фінансова стабільність і технологічні можливості виробника;
  • існуючі системи якості по виробництву устаткування в країні;
  • місцеві або регіональні стандарти медичного обслуговування.
Базовим критерієм за якістю є наявність у постачальника сертифікатів на устаткування, а також гарантія повернення або обміну у разі виявлення браку.

Схожі матеріали:
👁 520
Категорія: Прес-реліз
Теги: медині прилади, Прилади, устаткування, медицина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ