Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.09.2016

Медичні послуги в державних лікарнях стануть платними


Уряд змінив перелік платних послуг в державних і комунальних закладах охорони здоров’я


Медичні послуги в державних лікарнях стануть платнимиВідповідні зміни передбачені постановою №648 від 22 вересня 2016 року Кабінету міністрів.

Якщо раніше було встановлено перелік платних послуг, які можуть надаватися в державних і комунальних медустановах, то тепер встановлено Перелік платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти.

Тепер цей перелік Кабмін також доповнив низкою послуг, що надаються із застосуванням телемедицини.

Зокрема, йдеться про лабораторні, діагностичні та консультативні послуги за зверненнями громадян, що надаються без направлення лікаря, в тому числі із застосуванням телемедицини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До уваги водіїв! З 1 жовтня на заміських дорогах необхідно вмикати денні ходові вогні або ближнє світло фар!

Також у цьому переліку опинилась також медична допомога хворим удома, в тому числі із застосуванням телемедицини (діагностичне обстеження, процедури, маніпуляції, консультування, догляд), медичне обслуговування за договорами із суб’єктами господарювання, страховими організаціями, медичне обслуговування, в тому числі із застосуванням телемедицини, іноземних громадян.

Схожі матеріали:
👁 911
Категорія: Прес-реліз
Теги: здоров’я, охорона здоров’я




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ