Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.02.2016

Мешканці Гребінківського району - нашим захисникам


Мешканці Гребінківського району думками і справами з нашими захисниками


Мешканці Гребінківського району - нашим захисникамНеоголошена війна проти нашої держави на Сході триває, а це означає, що нашим солдатам, нашим захисникам постійно потрібна допомога наших волонтерів. Як розповідає волонтер Надія Володимирівна Бутенко, у наших земляків, що служать на Сході, ситуація різна.

У когось забезпечення краще, а в когось - гірше. Це залежить від того, як виконують свою роботу їхні керівники. Та як би там не було, воїнам необхідна підтримка земляків, необхідно знати, що про них пам’ятають, про них дбають.

Ось іу лютому місяці до волонтерського центру прийому матеріальної допомоги українським солдатам везуть гуманітарну допомогу, а волонтери на чолі з Н. В. Бутенко відправляють її нашим воїнам, що боронять свободу і незалежність української держави.

7 лютого громада Стукалівської сільської ради зібрала овочі, сало, інші продукти харчування. Цей продуктовий вантаж відправився у місто Щастя, де дислокується 92-а бригада. 8 лютого свій внесок зробила сербинівська громада.

Гуманітарну допомогу сербинівців відправили в Краматорськ, у 80-у окрему аеромобільну бригаду, де служить земляк В’ячеслав Сошин.

10 лютого надійшла допомога від мешканців Григорівської сільської ради. Овочі, інші продукти відправили у Гранітне, до 14-го окремого мотопіхотного батальйону. Цей же батальйон отримає і піч-буржуйку, яку виготовив і передав військовослужбовцям приватний підприємець Роман Олександрович Цюк.

14 лютого привезли на пункт збору допомоги до районного будинку культури продукти Тарасівський та Тополівський сільські голови від своїх громад. Цей вантаж відправився у Волноваху до 72-ї бригади, де служать наші земляки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стан правопорядку за добу ( з 24 по 25 лютого 2016 року)

Мешканці Гребінківського району думками і справами з нашими захисниками. Адже хлопці на передовій чекають і вірять, що земляки не забудуть, обов’язково допоможуть.

Надія Володимирівна Бутенко від імені волонтерівта наших військовослужбовців щиро дякує усім небайдужим жителям району, а особливо мешканцям Стукалівської, Сербинівської, Григорівської, Тарасівської та Тополівської сільських рад на чолі з сільськими головами В. П. Бичовим, В. М. Сергієнком, К. М. Галаховим, С. М. Савченком та В. О. Лученком за підтримку наших захисників.

Тільки разом ми непереможні!

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1070
Категорія: Актуально
Теги: воїни, схід, АТО, Григорівка, Стукалівка, Бутенко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ