Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.08.2019

"Металобаза М-Метал" пропонує профільні труби в широкому асортименті


Переваги наших профільних труб, призначення


Замовникам, яким потрібні профільні труби, "Металобаза М-Метал" пропонує широкий асортимент з різною геометрією перерізу, різних розмірів і з різними властивостями, здатна задовольнити потреби кожного клієнта. Якщо вас цікавить саме труба профільна ціна, то більш детальніше можна дізнатись перейшовши на сайт компанії металобази.
 
труба профільна ціна

На складі завжди в наявності:
  • Квадратні труби;
  • Прямокутні труби;
Купуючи металопрокат вказаного асортаменту від провідних виробників, ви можете бути упевнені, що актуальні ціни, приведені в прайс-листі на сайті, тримаються на низькому рівні.

Переваги профільних труб, призначення

Профільні труби виготовлені з якісної міцної сталі загального призначення. Вони призначені для застосування в найрізноманітніших сферах - як в спорудженні газопроводів і трубопроводів з незначним навантаженням, у будівництві різного масштабу об'єктів, так і для побутових потреб, обгороджувань, обробки приміщень.

Вони універсальні - добре і зручно зварюються різними видами зварювання, без зміни структури металу і втрати цінних міцних властивостей. Надійно кріпляться за допомогою крабів для профільних труб, гнуться на спеціальних верстатах, за допомогою трубогибів (деякі позиції профільної труби можна згинати за допомогою ручних трубогибів).

Їх легкий монтаж в конструкціях самих різних видів.

Вони цілком замінюють елементи профільної арматури, але дешевше їх на порядок.

Квадратна і прямокутна геометрія форми полегшують вантаження труб, складування, транспортування і зберігання.

Стійкість до досить серйозних статичних навантажень, високі показники міцності на вигин, стійкість до корозії, деформацій і змін температур.

Економне використання металу при будь-якому будівництві.

Можливість утілювати в життя нестандартні і неординарні архітектурні рішення.

Цінною перевагою труб з пропонованими профілями є рівномірний розподіл металу по усьому їх периметру. Будь-який профіль відрізняється високим показником радіусу інерції по відношенню до площі перерізу, що дає можливість використати їх для стисло-зігнутих стержнів і стислих стержнів (ефективність використання труб можна посилювати, якщо заповнювати внутрішній простір труби бетоном, що на додаток, значно підвищує вогнестійкість будь-якої створюваної конструкції).

Оформляючи замовлення, ви можете у будь-який момент скористатися консультацією досвідчених фахівців-професіоналів.

Схожі матеріали:
👁 893
Категорія: Прес-реліз
Теги: купити трубу профільну, труба профільна, ціна, труба




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ