Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.12.2014

Минулої доби на роботах із прибирання снігу працювали понад 7 тисяч залізничників та 24 одиниці спеціальної техніки


Минулої доби рясні опади у вигляді снігу спостерігалися на території всіх залізниць, крім Південно-Західної


29-30 грудня на залізницях України і вдень, і вночі тривали заходи із прибирання снігу на коліях, вокзалах та станціях. Загалом до цієї роботи було залучено 7213 працівників та 24 одиниці снігоприбиральної техніки.

Минулої доби рясні опади у вигляді снігу спостерігалися на території всіх залізниць, крім Південно-Західної. Найскладніші погодні умови склалися на території Одеської, Придніпровської та Південної залізниць.

Висота снігового покриву на окремих станціях, зокрема, Дніпропетровськ, П’ятихатки, Кривий Ріг, Запоріжжя, Гребінка, Полтава, Знам’янка, Одеса сягала понад  20 см. Тож для розчищення снігових заметів залізничники використали спеціальну техніку, зокрема, 16 снігоприбиральних машин працювали на Придніпровській залізниці, 7 – на Одеській та 1 – на Південній залізниці.

Загалом за минулу добу залізничники очистили від снігу 83 колії на станціях, з яких 55 – на Придніпровській, 15 – на Одеській та 13 – на Південній залізниці. Також колійники очистили від снігу 5792 стрілочних переводів.

Попри проведену роботу з прибирання снігу, за оперативними даними, минулої доби затримок поїздів через сніг на залізницях України уникнути не вдалося. Так, станом на 5:00 30 грудня загалом через негоду затримано 21 пасажирський поїзд. Час затримки склав від 30 хвилин до 7 годин. Зокрема, на станції Одеса поїзд №138 Одеса – Черкаси затримано по відправленню на 7 год. 10 хв., а поїзд №148 Одеса - Київ – на 6 год. 50 хв. по відправленню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний ранок для вихованців гуртків Гребінківського БДЮТ

Крім того, у зв’язку з тим, що снігом засипає не лише залізничну інфраструктуру, а й морські порти, через неможливість вивезти порожні вагони та подати навантажені, виникли затримки у русі вантажних поїздів. Так, станом на 5:00 30 грудня загалом затримано понад 200 вантажних поїздів, 158 з яких – на Одеській залізниці і на підходах до неї. Також на Придніпровській залізниці затримано 28 вантажних поїздів, на Південній – 18 та 17 на Південно-Західній залізниці.

Довідково

Загалом у структурних підрозділах колійного господарства Укрзалізниці до роботи в зимовий період підготовлено 123 одиниці снігоочисної техніки та 103 одиниці снігоприбиральної техніки. Також 2365 стрілочних переводів обладнано системою електрообігріву та 14071– системою пневмообдуву.



Схожі матеріали:
👁 1392
Категорія: Актуально
Теги: сніг, Південна залізниця, зима, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ