Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.03.2017

Минулоріч "Укрзалізниця" відновила системи кондиціювання поїздів на 121 станції


Укрзалізниця" минулого року відновила роботу 121 колонки для кондиціювання та опалення поїздів


Минулоріч "Укрзалізниця" відновила системи кондиціювання поїздів на 121 станції"Укрзалізниця" минулого року відновила роботу 121 колонки для кондиціювання та опалення поїздів. Зокрема, і на станції Черкаси та Кременчук. Про це повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

Так, відновили роботу 121 колонки для охолодження на станціях: станція Херсон - 12 одиниць, станція Миколаїв-Вантажний - 44 одиниць, станція Черкаси - 7 одиниць, станція Кременчук - 5 одиниць, станція Ужгород - 20 одиниць, станція Івано-Франківськ - 33 одиниці та 4 для обігріву на станції Одеса-Головна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині розпочався страйк залізничників

Крім того, минулого року нові колонки змонтували в пунктах формування й обігу поїздів: Маріуполь, Костянтинівка, Харків-Сортувальний.

Додамо, що наразі в Україні курсують 111 пасажирських поїздів, до складу яких включені 1165 вагонів із системою кондиціювання повітря та 2313 вагонів із системою електроопалення.

Схожі матеріали:
👁 858
Категорія: Актуально
Теги: кондиціювання повітря, Черкаси, Кременчук. пасажирський поїзд, вагон, Укрзалізниця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ