Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.06.2018

Міський голова бере участь у Міжнародному форумі муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді


Форум муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді, приходить у Києві


Міський голова бере участь у Міжнародному форумі муніципалітетів, дружніх до дітей та молодіУ Всесвітній день захисту дітей, 1 червня 2018 року, міський голова Віталій Колісніченко бере участь у Міжнародному форумі муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді, що приходить у Києві.

У ході форуму планується обговорити питання щодо переваг, які матимуть міста та громади, що приєднались до ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді»; напрямів місцевого розвитку, спрямованого на підвищення якості життя дітей і молоді у громаді; залучення молоді до процесу прийняття рішень в умовах децентралізації, тощо.

Протягом роботи форуму його учасники, серед яких Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, представники Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ), Фонду ООН у галузі народонаселення, міські голови дружніх до дітей та молоді міст з країн Європи, голови українських міст та об’єднаних територіальних громад, міжнародних організацій – загалом понад 150 осіб - матимуть змогу обмінятися досвідом щодо місцевого розвитку, орієнтованого на інвестування у майбутнє дітей і молоді.

Ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» — це глобальний рух, започаткований 1996 року як практичне втілення резолюції, що була прийнята на Другій Конференції ООН з населених пунктів (Хабітат ІІ). Нині ініціатива поширюється в усьому світі, її підтримали вже понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах.

Міжнародний форум муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді
 

Сьогодні ініціативою «Громада, дружня до дітей та молоді» охоплено понад 30 мільйонів дітей. У найменшому з муніципалітетів, що беруть участь, мешкають 337 осіб (Бене-Ларіо, Італія), а населення найбільшого становить 12 мільйонів (Сан-Паулу, Бразилія). За підтримки ЮНІСЕФ, з 2006 року перші кроки до реалізації цієї ініціативи здійснюються і в окремих областях України. Гребінківська міська об’єднана територіальна громада також обрала шлях розвитку, спрямований на створення кращих умов для дітей і молоді та взяла участь у цій програмі.

 

Міжнародний форум муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді

 

Міжнародний форум муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді

 

Міжнародний форум муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді



Схожі матеріали:
👁 859
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: форум, ддіти, колісніченко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ