Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.12.2017

Міжнародний день інвалідів


Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів


 Міжнародний день інвалідівЩороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році.

Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Міжнародний день інвалідів акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі інвалідів у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківські школярі долучилися до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

В рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів в закладах загальної середньої освіти Гребінківського району було проведено тематичні бесіди "Дивіться на інвалідів, як на рівних", «Всі люди рівні, не шукай різниці», години спілкування "Ми - рівні", "Будемо милосердними", тренінги, спортивні змагання; організовано випуски шкільних стінгазет, тематичні виставки художньої літератури в шкільних бібліотеках, перегляд документального фільму Тофіка Шахвердиєва “Про любов” про життя дітей з обмеженими можливостями.  

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Міжнародний день інвалідів

 

Міжнародний день інвалідів

 

Міжнародний день інвалідів

 

Міжнародний день інвалідів

 

Міжнародний день інвалідів

 

Міжнародний день інвалідів

 

Міжнародний день інвалідів
 

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 948
Категорія: Шкільний екран
Теги: день інвалідів, шкільний екран, освіта, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ