Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.07.2019

Мощення тротуарною плиткою вуличних доріжок


Види плиток і способи її укладання


Перетворити будь-яку територію можна, якщо використати тротуарну плитку. А для цього треба необхідне устаткування, інструменти. Фахівці компанії Trotuar.kh.ua http://trotuar.kh.ua виконають роботу, дотримуючись певної послідовності та технології мощення. Навіть з найскладнішими нюансами вони впораються без зусиль.

Складність роботи при мощенні природним каменем залежить від поверхні ґрунту і вибраного виду декоративного матеріалу.

Виготовлення тротуарної плитки
 

Утілюючи в життя привабливе рішення прикрасити вуличну територію гранітною брущаткою, треба не забувати про особливості властивостей цього матеріалу і технології його укладання. Щоб ушляхетнити ділянку, необхідно визначити площу, вибрати спосіб мощення (радіальний, віяловий, прямолінійний, сегментний).

Красиві і природні набивні доріжки прослужать довго, якщо не нехтувати технологіями підготовчих робіт. Співробітники компанії досконало володіють практичними навичками в цьому напрямі і відмінно їх виконують.

Види плиток і способи її укладання

Навряд чи хто-небудь стане підраховувати кількість геометричних форм, в яких існує тротуарна плитка. Також не варто замислюватися і про реальне різноманіття колірної гамми, властивої цьому матеріалу. Але подивитися варто, оскільки нашим людям не властивий, як правило, сухий прагматизм. Хочеться, щоб на доріжці, отмостці, стоянці, майданчику було зручно не лише ногам і колесам, але і очам, що дивляться на естетично бездоганну картинку.
  • Брущатка;
  • Цеглинка.
Існує два основні типи тротуарної плитки, що розрізняються за технологією виробництва:

Вібропресована тротуарна плитка

Плитка, виготовлена вібропресуванням, має шорстку поверхню, тому її дуже зручно класти в міських локаціях, вона підходить для кладки в смугах розгону і гальмування транспорту, на зупинках.

Плитка має строгу геометричну форму.

Вібролита тротуарна плитка

Плитка, отримана методом вібролитви, в остаточному варіанті виходить дуже привабливою. У неї приємна гладка поверхня. На відміну від вібропресованої плитка, цей варіант не має строгої геометрії, оскільки усі вироби виготовляються в різних формах.

Схожі матеріали:
👁 615
Категорія: Прес-реліз
Теги: тротуарна плитка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ