Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.04.2016

Мотоклуб "Лінкольн" та Гребінківська автошкола провели ряд бесід у сільських школах Гребінківщини


Викладач Гребінківської автошколи Бугай Анатолій розповів учням про їхні права і обов"язки на дорозі


Мотоклуб "Лінкольн" та Гребінківська автошкола провели ряд бесід у сільських школах Гребінківщини"Сільські діти більш незахищені на дорогах , бо в селах немає тротуарів", - це аксіома нашого життя.

21 квітня 2016 року відбулася спільна поїздка представників Мотоклубу "Лінкольн" та Гребінківської автошколи по сільським школам Гребінківського району.

Слободо-Петрівська, Березівська, Тарасівська ЗОШ !-!!! ст зібрали своїх учнів на профілактичні лекції про правила дорожнього руху.

Президент Мотоклубу "Лінкольн" Віктор Памір, виступаючи в сільських школах наголосив на необхідності дотримання правил дорожнього руху, торкнувся проблеми дитячої аварійності на дорогах, розказав,як поводити себе в разі прикрих обставин на дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мотоклуб "Лінкольн" провів ряд профілактичних бесід в школах міста Гребінка

Викладач Гребінківської автошколи Бугай Анатолій розповів учням про їхні права і обов"язки на дорозі, запросив на навчання до автошколи, коли вони досягнуть відповідного віку і матимуть бажання отримати водійське посвідчення.

Мотоклуб "Лінкольн" і Гребінківська автошкола сподіваються, що їх спільний захід " Правила дорожнього руху - запорука безпеки на дорозі"  " допоможе юним пішоходам, велосипедистам і водіям мопедів та мотоциклів бути цивілізованими учасниками руху, стане запорукою безпеки і поваги на дорозі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grebenbka.com


Схожі матеріали:
👁 940
Категорія: Шкільний екран
Теги: Тарасівка, Гребінківщина, мотоклуб, Бугай Анатолій, Лінкольн




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ