Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.09.2016

На авіазліт у Миргород прибули військові з 34 країн членів та партнерів ОБСЄ (ВІДЕО)


Пілоти винищувачів СУ-27 виконали фігури вищого пілотажу


На авіазліт у Миргород прибули військові з 34 країн членів та партнерів ОБСЄ На що здатні українські льотчики – демонстрували пілоти 831-ї бригади тактичної авіації, що базується неподалік Миргорода. До них завітали військові з 34 країн – членів та партнерів ОБСЄ. Серед них був і представник Росії.

Пілоти винищувачів СУ-27 виконали фігури вищого пілотажу.

“Так літати, як ваші летять – треба мати знання і практику. Я такого не бачив і надіюсь, що ніколи не побачу. Але добре знати, що таке є, для захисту України”, – сказав представник Бельгії Роман Зубрицький.

Понад годину українські винищувачі кружляли, зависали та перевертались над головами військових представників. Подекуди знижуються до півсотні метрів над землею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні - День воєнної розвідки України

“З української сторони організувати такий захід було складно – з огляду на складну ситуацію, яка постала перед вашою державою”, – наголосив співробітник Центру запобігання конфліктам ОБСЄ Роберт Масенков.
 


Друзі, приєднуйтеся до наших груп "ВКонтакте" та у "Фейсбуці".

Схожі матеріали:
👁 944
Категорія: Прес-реліз
Теги: винищувачі, Миргород, ОБСЄ, Су-27, пілоти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ