Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.12.2018

На Крюківському вагонобудівному заводі випустили десятитисячний зерновоз


З цієї нагоди відбулися урочистості


На Крюківському вагонобудівному заводі випустили десятитисячний зерновозВ управлінні виробництвом ПАТ «КВБЗ» підрахували: 7 грудня 2018 року на потоці корпусу вантажного вагонобудування складений 10-тисячний вагон-хопер для перевезення зерна моделі 19-7053-02.

Відтак 12 грудня у колективі корпусу відбулися урочистості з цієї нагоди.

Про це повідомила прес-служба підприємства.

До працівників корпусу, інших підрозділів, зокрема проектно-конструкторського й технологічного управлінь, звернувся директор виробництва Сергій Мельник.

"На Крюківському вагонобудівному виготовили уже 10 000 зерновозів, у їх розробленні та виробництві брали участь практично всі підрозділи. А основні складально-зварювальні роботи гідно і якісно виконували трудівники корпусу вантажного вагонобудування. Тож усім спасибі за працю. Користуючись нагодою, вітаю всіх із прийдешнім Новим роком", - зазначив Сергій Мельник.

До привітання долучився і голова профкому Віталій Хилобоченко.

Начальник корпусу вантажного вагонобудування Бадрі Джгунджгія звернувся зі словами вдячності за злагоджену спільну працю до працівників усіх підрозділів підприємства.

Приємним подарунком для творців ювілейного вагону стали смачні короваї та концерт переможців конкурсу художньої самодіяльності «КВБЗ має таланти». Їх голоси звучали на прольоті виробничого корпусу, де звичними є гул машин та грюкіт і дзвін металу, по-особливому чисто і ясно.

Випуск на КВБЗ 10-тисячного вагона-хопера для перевезення зерна ще раз підтверджує, що такі вагони – актуальний напрям у проектуванні, виробництві та реалізації вантажних вагонів. Вони вигідно вирізняються сучасним дизайном. Крюківські вагонобудівники першими подолали певний консерватизм у вантажному вагонобудуванні і віддали перевагу конструкціям краплевидної форми, відмовилися від використання класичної хребтової балки. І отримали високі міцнісні, ходові, гальмівні та експлуатаційні характеристики.

Перший дослідний вагон-зерновоз моделі 19-7016 був створений у 2004 році.

Як повідомили в управлінні виробництвом, очікується, що у поточному році буде виготовлено 1727 зерновозів. Зокрема, у грудні на заводі планується скласти 180 таких вагонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про особливості процесу та нововведення щодо процедури отримання субсидій на ЖКГ

Основними замовниками вагонів-зерновозів стали приватні компанії (операторські фірми, промислові підприємства, компанії агропромислового комплексу) країн СНД, Балтії, України.

А конструктори проектно-конструкторського управління КВБЗ працюють далі. І трудяться вони над створенням 2 нових моделей вагонів-зерновозів (19-7053-03 та 19-7053-04) з об’ємом кузова 124 куб. метра. Вони оснащені візками моделей 18-7055 та 18-7033 з навантаженням на вісь відповідно 23,5 та 25 тонн, розробленими і виготовленими на КВБЗ. Наразі нові зерновози проходять випробування.

Схожі матеріали:
👁 776
Категорія: Актуально
Теги: Крюківський вагонобудівний, залізниця, зерновоз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ