Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.02.2015

На Лубенщині до війська відправили 62 мобілізованих


Протягом трьох днів з 28 січня для проходження служби відправлено 62 мобілізованих


На Лубенщині до війська відправили 62 мобілізованихПротягом трьох днів з 28 січня для проходження служби відправлено 62 мобілізованих з Лубен, Лубенського та Оржицького районів. Друга черга відправки розпочнеться з 1 лютого.

Про це повідомив військовий комісар Лубенсько-Оржицького об’єднаного військового комісаріату, полковник Ігор Черевко, пишуть в Лубенській РДА.

Також у районі створюватимуть загони самооборони у селах району та необхідності неухильного виконання Указів Президента України та розпоряджень голови райдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині вшановано переможців конкурсу «Учитель року»

На питанні охорони на територіях сільських рад окремо зупинився голова райдержадміністрації Роман Сидоренко та начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Самійленко, котра вказала на можливості використання коштів місцевих бюджетів, створення програм щодо охорони громадського порядку.

Про переведення Лубенської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту України в режим підвищеної готовності. Стан готовності сил та засобів інформував головний спеціаліст сектору мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Бойко.

Схожі матеріали:
👁 942
Категорія: Актуально
Теги: військо, мобілізовані, Лубни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ