Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.08.2015

На Лубенщині неповнолітній незаконно заволодів мопедом


Аби здивувати свою дівчину та покатати «з вітерцем», 17-річний лубенчанин викрав мопед «Honda».


На Лубенщині неповнолітній незаконно заволодів мопедомАби здивувати свою дівчину та покатати «з вітерцем», 17-річний лубенчанин викрав мопед «Honda».

 Звечора господар залишив свій транспортний засіб на ніч у дворі будинку, де проживав. Наступного ранку мопеда чоловік не виявив, але спочатку навіть не зрозумів, що його викрали.

Адже власник, як він сам вважає, вжив усіх необхідних протиугінних заходів (використав замкову систему). Але після невдалих самостійних пошуків звернувся до міськвідділу міліції із заявою про угон.

 У ході проведених оперативних заходів співробітниками сектору кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу міліції спільно із працівниками відділення ДАІ м. Лубен було встановлено особу викрадача. Ним виявився 17-річний місцевий житель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У спекотні дні гребінківцям радять більше пити і менше їсти...жирного

 Працівникам міліції хлопець пояснив, що хотів на даному мопеді покатати свою дівчину, тому і викрав його.

 Наразі мопед вилучено, а за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.
 
УДАІ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1030
Категорія: Актуально
Теги: Крадіжка, Мопед, Лубни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ