Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.01.2018

На Маланки та Василя на Полтавщині вдарять сильні морози


З 17 січня почне з’являтися сніг та трохи підвищиться температура повітря


На Маланки та Василя на Полтавщині вдарять сильні морози"Хто хоче кусючішої зими, хто стежить за регулюванням опалення, щоб рахунки були без валеріани, хто вміє чекати і не заламувати ярославною руки і врешті решт побачити справжній лапатий сніг - тоді вам сюди, у цей прогноз близької перспективи".

11-12 січня погода в Україні майже без змін, йдеться у повідомленні на Фейсбук-сторінці синоптика Наталки Діденко.

“А ось з 13-го січня, на Маланки, і з 14 січня, на Василя, і до 16-го січня можуть врізати непогані морози. Вночі до -12 градусів, а на сході та на Сумщині, Чернігівщині, Полтавщині й до -15 градусів”.

Тому. Раз – прогноз морозів для кращого планування додаткового утеплення, регулювання опалення ( в кого є можливість). Два – для автомобілістів. Поповніть ВЖЕ запаси рідини для склоомивача. Три – випускайте у перші ряди шуби, товсті смішні шапки і навіть норкові вушанки, серйозні кашемірові, мохерові чи дужевовняні шалики, рукавиці, уггі, товсті підошви. Колготки – сто ден. Нарешті знадобиться модна термобілизна чи автентичні підштаники.

З 17 січня почне з’являтися сніг та трохи підвищиться температура повітря.

Спочатку сніг – такий собі, учбовий, для розкачки. А ось на Водохреще та Івана, 19-20 січня, може нарешті прийти букварна зима – ‘ой, снігу, снігу білого… заїнько… де бродить хитрий лис’ і так далі.

На Маланки та Василя на Полтавщині вдарять сильні морози
 

“Тобто, 19-20 січня ймовірні красиві лапаті снігопади з помірним чи невеликим морозом. Краса зимова, коротше, яку всі так чекали на Різдво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 січня, у "страшний" день, треба особливо берегти дітей і розпалити на подвір'ї багаття

Чотири – перед 17-19 січня прислУхайтесь до своєї голови чи організму загалом, бо якраз буде зміна погоди. Профілактика! П’ять – хто вмів чекати, дочекається на другий Святвечір, Водохреще й Івана, 18-20 січня, красивої пухнастої зими.

Прогноз – попередній, уточнення – за мною. Прогностична діаграма на малюнку – для Києва. Підсумую. Загальна схема така: 11-12 січня – такоє, 13-16 січня – морози, 17-20 січня послаблення морозів і сніг”.

Схожі матеріали:
👁 919
Категорія: Актуально
Теги: сніг, Полтавщина, зима




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ