Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.01.2015

На Південній залізниці сталося ДТП


2 січня поблизу ст. Мерчик в Харківській області у вантажний потяг в’їхав легковий автомобіль


Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду до чергової частини лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський УМВС України на Південній залізниці надійшло о 20-40. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група лінійного відділу.

Як стало відомо, на нерегульованому залізничному переїзді водій автомобіля марки ВАЗ-2121, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не справився з керуванням. У результаті цього, легковик в’їхав у проїжджаючий локомотивний потяг.

Постраждалого водія автомобіля було шпиталізовано до Валківської центральної районної лікарні. З діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, тупа травма тулуба, 34-річний мешканець Харківської області знаходиться в реанімації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АвтоКрАЗ" в 2015 году планирует выпустить около 2 тыс. автомобилей

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція даної статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі строком до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.
Прес-служба УМВС України на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 888
Категорія: Актуально
Теги: автомобіль, дтп, вантажний потяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ