Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.02.2013

На Південній залізниці відбувся семінар-нарада з охорони праці


На Південній залізниці відбувається поступове зниження загального виробничого травматизму


На Південній залізниці відбувся семінар-нарада з охорони праці

На Південній залізниці відбувається поступове зниження загального виробничого травматизму. Для збереження життя і здоров'я працівників магістралі керівництво залізниці вживає ряд технічних та організаційних заходів. На залізниці організовують навчання спеціалістів з охорони праці.

15 лютого 2013 року на залізниці відбувся семінар - нарада спеціалістів з охорони праці залізниці "Основні напрямки роботи по зниженню виробничого травматизму та створенню безпечних і здорових умов праці на Південній залізниці".

У ході заходу спеціалісти з охорони праці, представники Укрзалізниці, Дергірпромнагляду, Фонду соціального страхування від нещасних випадків, керівники підрозділів залізниці ділилися досвідом, аналізували поточний стан справ, обговорювали напрацювання у профілактичній роботі з охорони праці.

Фахівці зауважили, що для зниження виробничого травматизму важливе свідоме ставлення працівників до необхідності безпечно виконувати свої функції, дотриматись вимог охорони праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таджикам - ресторан, українцям - швидкісні поїзди

Навчання питанням охорони праці дає більше можливості усвідомити працівнику важливість безпеки виробництва. На семінарі-нараді керівництвом залізниці відзначено фахівців, які докладають зусиль для недопущення порушення норм безпеки праці в кожному підрозділі та забезпечують їх виконання.

Також головний інженер-перший заступник начальника залізниці Микола Уманець наголосив на важливість охорони праці як соціального фактору, оскільки жодні виробничі результати не можуть компенсувати людині втраченого здоров'я, а тим більше життя.

Довідково:

 Відповідно до ст. 3 Конституції України і Закону "Про охорону праці" основним принципом державної політики є пріоритет життя і здоров'я робітників відносно будь-яких результатів виробничої діяльності.

У 1995 році на Південній залізниці створена служба з охорони праці, яка забезпечує координацію і оперативно-методичне управління діяльністю спеціалістів відокремлених підрозділів залізниці з питань охорони праці, направлення її на організацію виконання правових, організаційно-технічних санітарно-гігієнічних, соціально-економічних і лікувально-профілактичних заходів та засобів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам, професійним захворюванням і аваріям у процесі праці.

Прес-центр Південної залізниці


Схожі матеріали:
👁 1487
Категорія: Актуально
Теги: залізниця, Південна залізниця, охорона праці, травматизм, семінар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ