Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.07.2018

На Полтавщині 15-річного хлопця у власному дворі вкусила змія


Неповнолітнього мешканця Чутівського району госпіталізували до Центральної райлікарні


На Полтавщині 15-річного хлопця у власному дворі вкусила зміяВчора, 10 липня у селі Скороходове Чутівського району Полтавщини 15-річний хлопець постраждав від укусу змії. Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Полтавської ОДА.

Плазун кинувся на підлітка у дворі житлового будинку, де він мешкає. Хлопця госпіталізували до Чутівської Центральної районної лікарні, нині його стан здоров'я – середньої тяжкості.

Нагадаємо, за останній час жителі Полтавщини вже неодноразово потерпали від укусів змій. Зокрема, 9 червня до реанімаційного відділення Семенівської ЦРЛ з діагнозом: укус змії, госпіталізували 55-річну жительку села Оболонь. Змія напала на жінку, коли вона поралась на сінокосі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині молода дівчина потрапила на "гачок" любовного афериста

А 1 липня до хірургічного відділення Полтавської обласної клінічної лікарні була госпіталізована 51-річна мешканка Полтави, яку вкусила змія під час прогулянки у лісополосі. 3 липня на Полтавщині гадюка вкусила семирічну дитину.

Вже 7 липня від укусу змії постраждав 53-річний мешканець села Соснівка Полтавського району.

Схожі матеріали:
👁 1099
Категорія: Актуально
Теги: змія, двір, Полтавщина, Неповнолітній, укус змії




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ