Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.12.2013

На Полтавщині 2-річна дівчинка загинула при пожежі


На місці пожежі виявлене тіло доньки квартиронаймачки без ознак життя


На Полтавщині 2-річна дівчинка загинула при пожежі

УДСНС України в Полтавській області повідомляє, що 5 грудня о 14.25 у с. Теплівка, Пирятинського району, в приватному житловому будинку, який орендує 37-річна жінка, виникла пожежа.

Вогнем знищене дитяче ліжко, дитячий одяг, речі та частково закопчені стіни та стеля. На місці пожежі виявлене тіло доньки квартиронаймачки без ознак життя.

За попередніми даними, того дня жінка, вклавши дитину вирішила нарубати дров, щоб розтопити піч. Коли побачила дим, що  виходив з будинку, кинулась туди. Вогонь гасила самотужки. Потім винесла 2-річну доньку на вулицю та почала кликати на допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині розшукується за підозрою у навмисному вбивстві 43-х річний лубенчанин

Рятувальників  на гасіння не викликали, їм про надзвичайну подію повідомили правоохоронці. Тіло дівчинки для встановлення причини загибелі направлене в морг Пирятинської центральної районної лікарні. Попередня причина виникнення загоряння – дитячі пустощі з вогнем. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

Схожі матеріали:
👁 1061
Категорія: Актуально
Теги: труп, Теплівка, ДІВЧИНА, пожежа, тіло




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ