Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.05.2015

На Полтавщині чоловік через ревнощі убив суперника


11 травня до Зіньківського райвідділу надійшло повідомлення від мешканки села Загрунівка


На Полтавщині чоловік через ревнощі убив суперника11 травня до Зіньківського райвідділу надійшло повідомлення від мешканки села Загрунівка. Жінка повідомила, що її 38 – річний син 8 травня пішов з дому і до цього часу не повернувся.

Подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці опитали свідків та очевидців зникнення чоловіка.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до зникнення чоловіка причетний 42-річний мешканець одного із сіл Шишацького району.

Як встановили міліціонери, в ніч на 9-те травня між 42-річним та 38-річним чоловіком виникла сварка через ревнощі. Виясняючи стосунки, чоловіки вирішили поїхати на автомобілі в сторону Шишацького району і в селі Баранівка під час чергової сварки, 42-річний чоловік штовхнув потерпілого, який не втримався на ногах, перечепився та впав з мосту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На залізничній станції затримано крадіїв

Тіло зниклого було знайдене правоохоронцями неподалік від вказаного мосту.

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Зловмиснику загрожує позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами Зіньківського РВ
УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 882
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, ревнощі, вбивство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ