Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.09.2013

На Полтавщині чоловік зарізав товариша... косою


Чоловік під час сварки вдарив товариша косою, від чого останній загинув


На Полтавщині чоловік зарізав товариша... косою

Про це повідомили у прес-службі ГУ МВС у Полтавській області.

Близько 6-ої години ранку до чергової частини Козельщинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 53-річного мешканця селища Козельщина. Чоловік повідомив, що по вулиці Леніна на узбіччі дороги він виявив тіло чоловіка.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група міліції. Проведеними першочерговими заходами правоохоронці встановили, що померлим є 53-річний мешканець села Оленівка Козельщинського району.

Як виявилось, того дня загиблий разом із 49-річним непрацюючим, раніше судимим товаришем продали горіхи, а на виручені гроші купили випивку. Під час застілля чоловіки почали сваритися, а потім і битися.

В результаті сутички чоловік косою вдарив по шиї та тулубу свого друга, що обернулося для останнього смертю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавці вимагають української версії офіційного сайту ФК "Ворскла"

На даний час по факту відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Магнолія-ТВ.com


Схожі матеріали:
👁 1081
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, чоловік, Коса, сварка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ