Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.10.2013

На Полтавщині чоловіка уразило електричним струмом


У Полтавській області на залізничному мосту через річку Коломак 53-річного рибалку вразило електрострумом


На Полтавщині чоловіка уразило електричним струмом

У Полтавській області на залізничному мосту через річку Коломак 53-річного рибалку вразило електрострумом високої напруги. Працівники лінійного відділу на ст. Полтава, які терміново прибули на місце події, встановили обставини.

Полтавчанин рано вранці вирішив порибалити. Йдучи до річки через залізничний міст, рибалка побачив потяг та вирішив зачекати доки той перетне річку.

Несподівано піднявся сильний вітер і вудку, яка була розкладена, підняло догори та закинуло на дроти контактної мережі. У результаті контакту з електромережею високої напруги чоловік отримав ураження електричним струмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: У Миргороді встановлять котельню, яка працюватиме на соломі

Громадяни, які перебували неподалік, викликали швидку. На щастя, чоловік залишився живим, однак через власну необачність він отримав термічні опіки тіла 2-го та 3-го ступенів і наразі перебуває у лікарні.Правоохоронці звертаються до громадян з проханням бути уважними під час перебування на об’єктах залізниці, адже її територія є зоною підвищеної небезпеки. Нехтування правилами безпеки може призвести до трагічних наслідків.

УМВС України на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 856
Категорія: Актуально
Теги: електричний струмом, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ