Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.07.2016

На Полтавщині дев’ять випускників склали ЗНО на 200 балів


З іноземних мов в Полтавській області 200 балів не набрав жоден із учасників ЗНО


На Полтавщині дев’ять випускників склали ЗНО на 200 балівЦього року у Полтавській області зареєстрували дев’ять максимальних результатів зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олексій Сидоренко.

"Усього у Полтавській області цьогоріч дев’ять результатів ЗНО з максимальним результатом - 200 балів. Зазначу, що п'ять із них - це показники з основних предметів, адже у області три абітурієнти отримали максимум з тестування з української мови, та ще два результати у 200 балів - з математики та історії України. Ще два 200-бальники - кременчужани.

З іноземних мов в Полтавській області 200 балів не набрав жоден із учасників ЗНО. Серед навчальних закладів, що підготували випускників, які отримали максимум під час ЗНО-2016 - Полтавський міський багатопрофільний ліцей № 1, Полтавська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 5, Полтавська ЗОШ І-ІІІ ст. № 29, Полтавська ЗОШ І-ІІІ ст. № 10, Полтавський міський багатопрофільний ліцей № 1, Полтавська гімназія № 13, Кременчуцький ліцей інформаційних технологій № 30, Полтавська обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів при Кременчуцькому педагогічному коледжі імені А.С.Макаренка ", - повідомив О.Сидоренко.

Цьогоріч у Полтавській області налічується 9908 абітурієнтів. З них ЗНО з математики складало 5 тис. осіб, а тестування з історії України — понад 7 тис. Максимальна кількість пунктів тестування у області - 43.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майбутнє країни

Додамо, що відсьогодні розпочинається прийом заяв та документів на денну форму навчання у ВНЗ на основі повної загальної середньої освіти. Завершення прийому заяв та документів від абітурієнтів, які проходять співбесіди, екзамени, творчі конкурси відбудеться 20 липня, їх проведення – 21 – 27 липня. Завершення прийому заяв та документів від вступників, які вступають на основі ЗНО, відбудеться 27 липня, а оголошення рекомендацій на місця держзамовлення – 1 серпня.

Схожі матеріали:
👁 900
Категорія: Шкільний екран
Теги: Полтавщина, ЗНО




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ