Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.05.2014

На Полтавщині донька зарубала матір та сховала в дворі


Труп жінки знайшла сусідка


На Полтавщині донька зарубала матір та сховала в дворі

23 травня в одному із сіл Глобинського району Полтавської області 41-річна жінка вбила 60-річну матір. Тіло знайшли в кущах на подвір'ї.

Жінки мешкали вдвох.

"Можна сказати, що сім'я не зовсім благополучна. Вони удвох постійно вживали алкоголь. Того дня також випивали. За щось посварилися. Донька схопила сокиру в дарила матір тупою частиною по голові. Та відразу померла. Потім жінка замотала матір в ковдру та віднесла тіло в кущі на подвір'ї. Двір у них дуже заріс, тому вирішила там сховати, - розповів Андрій Куценко з глобинської районної міліції".

Труп жінки знайшла сусідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Кутовий: “Поодинокі порушення на Полтавщині не здатні вплинути на загальний результат виборів в країні”

"Жінки завжди брали в сусідки молоко. А це щось ніхто не приходив. Сусідка вирішила навідатися до них. Побачила, що в кущах рябіла ковдра, так і знайшла тіло та викликала міліцію, - продовжили в міліції. - Коли запитували в жінки, чому таке вчинила з матір'ю, сказала, що не пам'ятає. Зараз продовжуємо проводити слідчі дії".

За умисне вбивство донька може отримати від 7 до 15 років ув'язнення.



Схожі матеріали:
👁 1043
Категорія: Актуально
Теги: труп, Глобинський район, Полтавщина, жінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ