Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.10.2014

На Полтавщині електровоз збив хлопця, який... сидів на рейках


З діагнозом ампутація пальців лівої стопи, численні рани голови потерпілого каретою швидкої допомоги було доставлено до лікарні


На Полтавщині електровоз збив хлопця, який... сидів на рейках

8 жовтня до чергової частини лінійного відділу на станції Кременчук УМВС України на Південній залізниці надійшло повідомлення про те, що близько другої години ночі поблизу посту електричної централізації (ЄЦ-3) станції Кременчук при виконанні маневрових робіт електровозом було травмовано чоловіка.

При виїзді на місце події транспортні міліціонери встановили особу травмованого, ним виявився 19-річний мешканець м. Кременчук. Машиніст пояснив, що, побачивши сидячого на рейках чоловіка, відразу застосував екстрене гальмування з подачею звукових сигналів, але, на жаль, наїзду уникнути не вдалося.

З діагнозом ампутація пальців лівої стопи, численні рани голови потерпілого каретою швидкої допомоги було доставлено до 3-ї міської лікарні м. Кременчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємося до позачергових виборіві

Як повідомив перший заступник начальника – начальник слідчого відділення ЛВ на ст. Кременчук Роман Шелесько, відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

Триває подальша перевірка всіх обставин даної події.

Ігор Гольцов помічник начальника ЛВ на ст. Кременчук із зв’язків з громадськістю

Магнолія-ТВ



Схожі матеріали:
👁 1035
Категорія: Актуально
Теги: залізниця, Полтавщина, машиніст, Кременчук, електровоз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ