Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.05.2014

На Полтавщині людей агітували голосувати за Тігіпка


Найвища явка виборців на дільниці спостерігається в сільській місцевості.


На Полтавщині людей агітували голосувати за Тігіпка

За кілька днів до дострокових президентських виборів представники колишньої влади, які досі обіймають керівні посади в Полтавській області, агітували підлеглих голосувати за Сергія Тігіпка.

Про це "Gazeta.ua" розповів Анатолій Ханко, керівник виборчого штабу кандидата в президенти Олега Тягнибока.

"До мене дзвонили люди з кількох районів Полтавської області й говорили, що їхні керівники агітували підлеглих підтримати на президентських виборах кандидатуру Сергія Тігіпка. Натякаючи, що колишня влада ще повернеться й буде основною в Україні, - розповів Анатолій Ханко. - Більше суттєвих порушень та подібних прямих агітацій на Полтавщині ми не спостерігали. Виборчий процес проходить спокійно".

За словами Анатолія Ханка найвища явка виборців на дільниці спостерігається в сільській місцевості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Станом на 12 годину вибори на Гребінківщині проходять без правопорушень

"До 12-ї години в районах області проголосувало близько 40 відсотків виборців, тоді як у Полтаві цей показник майже на 10 відсотків менший. Слід відзначити, що за порядком на сільських виборчих дільницях слідкують місцеві жителі, переважно молодь. Роблять це вони без будь-яких зобов'язань, за власним бажанням".

Також Анатолій Ханко відзначив, що в місті та сільській місцевості лишилося багато агітаційної продукції, яку комунальники не встигли прибрати в повному обсязі.



Схожі матеріали:
👁 1215
Категорія: Актуально
Теги: дільниця. вибори, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ