Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.03.2013

На Полтавщині міліціонери вивели з лісу синю від холоду 87-річну бабцю (ВІДЕО)


На Полтавщині 87-річна бабуся майже добу провела у лісі


На Полтавщині міліціонери вивели з лісу синю від холоду 87-річну бабцю

На Полтавщині 87-річна бабуся майже добу провела у лісі. Старенька ще увечері пішла з дому і коли стемніло.

Наступного дня її ледь живою знайшли правоохоронці та на руках винесли з лісу. Коли жінка прийшла до тями – почала вибачатися, що завдала людям стільки клопоту. Бо навіть пригадати точно, куди і навіщо йшла – не могла.

"Звичайно, вже пам'ять у моєму віці – не дуже. Буває по-всякому", - скаржиться вона.

Зникнення баби Тоні стало справжнім шоком для її подруги Ганни. Жіночки разом переживають старість, підтримують одна одну.

"Прийшла додому – немає ні світла, ні моєї співмешканки. Я й туди і сюди – нема. Кинулася на вулицю: Андріянівна, Андріянівна! Ну, вона недочуває, не чує, а я на двох ціпках теж ходжу – не дуже побіжу", - розповіла про пригоду жителька села Вороньки Ганна Нестеренко.

Хоча й стемніло, жінка обійшла вулиці та сусідські городи, а вже зранку за допомогою звернулася до сільради. Звідти викликали міліцію.

Правоохоронці обійшли прилеглі території та знайшли сліди. Вони вели до лісу. Крок за кроком міліціонери дослідили, куди поділася старенька. Зрештою дійшли у непрохідні хащі.

Побаченим рятівники були вражені: майже синя від холоду бабуся нерухомо стояла посеред лісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 березня - День землевпорядника

"Старенька була виявлена в лісовому масиві на відстані близько 4-х кілометрів від місця, де вона проживала. Вона знаходилася в тяжкому стані, замерзла, тому що вона провела майже добу надворі", - розповів керівник Чорнухівського РВ УМВС Полтавщини Анатолій Козленко.

Обидві жіночки дуже вдячні правоохоронцям, котрі їм допомогли. Врятована Аноніна Улізько певна, що після цього випадку житиме довго і зі своїми рятівниками планує зустріти 90-річний ювілей. Те, що вони їй майже незнайомі – стареньку не зупиняє.

"Це все дрібниця, а основне те, що ми люди, як люди, правда? Чи ми давно зустрілись, чи ми вчора зустрілись, але ми люди", - каже вона.

tsn.ua


Схожі матеріали:
👁 858
Категорія: Актуально
Теги: 87, Полтавщина. бабуся, Лыс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ