Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.02.2018

На Полтавщині на 5 лютого, у понеділок, прогнозують різке похолодання


Найближчими днями на території України очікується суттєве зниження температури, у західних областях - снігопади


На Полтавщині на 5 лютого, у понеділок, прогнозують різке похолоданняЯкщо у неділю в регіоні температура до 7 градусів вище нуля, то понеділок, 5  лютого, різко похолодає — синоптики прогнозують до 6-8 градусів морозу.

Крім того, у ніч на сьогодні, 4 лютого через ускладнення погодних умов (дощ, сніг, налипання мокрого снігу) сталося знеструмлення 394 населених пунктів у 7 областях.

Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, у Львівській області знеструмлено 220 н.п., Івано-Франківській – 46 н.п., Закарпатській – 44 н.п., Тернопільській – 43 н.п., Рівненській – 22 н.п., Чернігівській – 18 н.п. та Сумській – 1 н.п.

ДСНС також попереджає, що в неділю у зв’язку з хуртовинами в горах Iвано-Франкiвської та високогір’ї Закарпатської областей зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У день Тимофія, 4 лютого, дослухайтеся до птахів і з дому краще не виходьте

У горах Львівської області також очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень). 4 лютого на річках басейну Прип’яті продовжуватимуться підйоми рівнів води на 0,1-0,5 м. У зв’язку очiкуваними опадами на річках очiкуються пiдйоми рiвнiв води та можливi зсуви грунту.

Схожі матеріали:
👁 1025
Категорія: Актуально
Теги: сніг, Дощ, Полтавщина, похолодання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ