Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.08.2013

На Полтавщині пенсіонерка наштрикнулася на півметрову трубу і вижила (ВІДЕО)


Гідравлічні ножиці врятували життя пенсіонерці на Полтавщині


На Полтавщині пенсіонерка наштрикнулася на півметрову трубу і вижила

На Полтавщині літня жінка впала у власний погріб і наштрикнулась на півметрову трубу, а гідравлічні ножиці врятували життя пенсіонерці. Сусіди кинулись на порятунок, викликали рятувальників. А вже медики констатували диво, що труба не пошкодила внутрішніх органів, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Один крок на літню веранду закінчився для пенсіонерки жахіттям, не витримала стара підлога і жінка впала до погребу.

На крики жінки прибігли сусіди, але зняти жінку з металевого списа люди не змогли. Рятувальники зізнаються, що знадобилася ювелірна робота, бо найменша помилка могла стати фатальною для потерпілої.

Півметрову трубу, врешті, відрізали гідравлічними ножицями. Але її шматок залишився в тілі пенсіонерки. Лікарі кажут, що він міг серйозно пошкодити внутрішні органи. Але під час операції з'ясували, що пацієнтці пощастило.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: На Полтавщині внаслідок ДТП загинула мати п'ятьох дітей

77-річна жінка вже почувається добре. Після всього, каже, що житиме без льоху. Вона не дочекається, коли нарешті повернеться додому, адже до лікарні потрапила вперше в житті.



tsn.ua


Схожі матеріали:
👁 1176
Категорія: Актуально
Теги: дтп, ТСН, Полтавщина, труба, відео, пенсіонерка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ