Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.09.2016

На Полтавщині після переатестації понад 200 правоохоронців понизили в посаді


Згідно з даними управління, 397 осіб визнані такими, котрі відповідають обійманим посадам та заслуговують на підвищення


На Полтавщині після переатестації понад 200 правоохоронців понизили в посадіНа Полтавщині в результаті проведення переатестації комісії прийняли рішення про пониження на посаді 215 правоохоронців. Про це під час прес-конференції повідомив керівник управління кадрового забезпечення ГУНП Полтавщини Сергій Гаврик.

"Станом на сьогодні атестаційні комісії прийняли рішення про невідповідність обійманим посадам і звільнення зі служби 108 правоохоронців. З них 29 працівників оскаржили рішення атестаційної комісії в суді.

Зараз у провадженні окружного адмінсуду Полтави перебуває 30 адміністративних скарг, у 10 справах винесено постанови про задоволення позову, а в трьох випадках судові рішення допущені до негайного виконання.

Також комісія прийняла рішення про пониження в посаді 215 працівників поліції. Але зараз всі ці судові рішення не набрали законної сили та оскаржуються ГУНП Полтавщини в Харківському апеляційному суді", − розповів С.Гаврик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині спіймали «соняшникових» крадійок

Згідно з даними управління, 397 осіб визнані такими, котрі відповідають обійманим посадам та заслуговують на підвищення. Саме ці працівники будуть призначені на посади тих керівників, які в результаті попередніх хвиль переатестації були звільнені.

Також сьогодні у Полтавській області стартує набір 49 дільничих офіцерів та 64 слідчих. Конкурс складається з декількох етапів, для кожного з яких встановлено прохідний поріг.

Триватиме відбір п’ять місяців. Під час навчання відібрані курсанти отримуватимуть стипендію. Заробітну плату ж обіцяють для дільничого − 6 тис. грн та 10 тис. грн для слідчого.

Друзі, приєднуйтеся до наших груп "ВКонтакте" та у "Фейсбуці

Схожі матеріали:
👁 677
Категорія: Актуально
Теги: Слідчі, поліція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ