Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2015

На Полтавщині працює інтерактивна карта, де визначено розміщення усіх захисних споруд


В описі захисні споруди відображаються адресами, місцем розташування, назвою та телефоном ...


На Полтавщині працює інтерактивна карта, де визначено розміщення усіх захисних спорудЗ метою оперативного пошуку захисних споруд цивільного захисту  проведена модернізація наявної інтерактивної карти Полтавської області.

З урахування вимог Держкомісії, на даний час при надходженні запиту від населення про місце розташування захисних споруд, диспетчер оперативного-координаційного центру вводить адресу кола пошуків, або ставить орієнтовну точку знаходження на місцевості і здійснює пошук місця знаходження найближчих захисних споруд та відстані від них від заявника у будь-якій точці області. Про це повідомили в УДСНС України у  Полтавській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватні лікарні можуть видавати лікарняні - такий "папірець" підписав Міністр Квіташвілі

В описі захисні споруди відображаються адресами, місцем розташування, назвою та телефоном організації на території, якої розташовано захисну споруду.

Також оператор визначає найбільш потенційно небезпечні об’єкти та медичні заклади найближчі до вказаної адреси або точки знаходження людини, яка звернулася за інформацією. Така робота дає можливість визначити ступінь небезпеки при виникненні аварій на потенційно-небезпечних об’єктах та визначити відстань до лікарень для надання допомоги постраждалому населення при масовому ураженню.

Схожі матеріали:
👁 856
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, інтерактивна карта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ