Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.01.2015

На Полтавщині пройшов урочистий концерт до Дня Соборності України (ФОТО)


Для полтавців виступала народна артистка України Олена Білоконь у супроводі президентського оркестру


На Полтавщині пройшов урочистий концерт до Дня Соборності УкраїниУ Палаці дозвілля “Листопад” відбувся святковий концерт у супроводі президентського оркестру з нагоди Дня Соборності України.

На початку свята найдостойнішим полтавцям за активну участь у громадському житті і патріотизм вручили грамоти від Полтавської облдержадміністрації та подяки від Полтавської обласної та Полтавської міської рад.

“Зараз забарвлення цього свята дещо змінилося. Минулі роки ми згадували історичні події. А сьогодні наші хлопці боронять соборність, незалежність, кордони України. Ми вдячні їм за це, адже вони захищають не лише межі  держави та свій народ, а фактично все прогресивне людство. Нехай це свято засвідчує, що соборність і незалежність у нашої держави завжди буде”, – сказав присутній на святі перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Олег Пругло.

У свою чергу голова Полтавської облради Петро Ворона закликав усіх небайдужих не відсиджуватися, а робити все можливе для наближення перемоги.

“Сьогодні важкий час для кожної сім’ї Полтавщини. 50 найкращих синів полягли. Сьогодні ми повинні бути єдині як ніколи. Переконаний: війна закінчиться і буде стрімкий духовний та економічний розвиток. У нас генетично закладено захищати свою Вітчизну. І ніхто нас не здолає”, -  сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтавській облдержадміністрації розпочали люстрацію

Загалом, великий святковий концерт тривав близько двох годин.

Для полтавців виступала народна артистка України Олена Білоконь у супроводі президентського оркестру. Вона виконала композиції: Моя земля”, “Мово рідна”, “Вранішня молитва”, “Батальйон небайдужих”, “Роде наш красний”, “Отча сторона”, “Козаче”, “Українські козаки” та пісню “Єднаймося”.

Також соліст президентського оркестру Кирило Бондар подарував присутнім “Карпатську рапсодію”, соліст Олександр Радіон виконав легендарну “Ватру” на флейті, а соліст Денис Смірнов заграв “Бурю на морі (Антоніо Вівальді). Також народний художній колектив ансамблю і танцю “Барвінок” затанцював гопак.

 


























Схожі матеріали:
👁 1233
Категорія: Актуально
Теги: Листопад, Петро Ворона, концерт, Олена Білоконь, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ