Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.02.2014

На Полтавщині розстріляли суддю, який судив "майданівців"


В Кременчуці кілька разів вистрілили у суддю Олександра Лободенка


На Полтавщині розстріляли суддю, який судив "майданівців"

11 лютого, увечері, в Кременчуці кілька разів вистрілили у суддю Олександра Лободенка. Йому прострелили шлунок, нирку і селезінку. Також одна із куль заділа хребет.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, за попередньою інформацією цей суддя 28 січня розглядав справу активістів кременчуцького Євромайдану Володимира Пилипенка і Сергія Полюховича.

Прокуратура обом інкримінувала спробу захопити мерію міста 26 січня, коли активісти місцевого Майдану здійснили спробу зайти у приміщення міської ради Кременчука.

Під час розгляду справи обвинувачення в особі прокурора наполягало на утримання під вартою, адвокат — на тому, щоб затримані були відпущені на поруки.

Рішенням суду обох активістів було направлено під цілодобовий домашній арешт терміном на два місяці із носінням електронного браслету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курс долара може сягнути десяти гривень

Учора суддю у важкому стані госпіталізували, зараз він перебуває у реанімації. В лікарню, де проходить операція, приїхали його колеги-судді.

У Кременчук також виїхав прокурор Полтавської області Андрій Миронов.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство судді.

Андрій Лобуденко працює суддею Кременчуцького міського суду із 2009 року.

Схожі матеріали:
👁 1181
Категорія: Актуально
Теги: розстріляли, суддя, Кременчук




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ