Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.10.2014

На Полтавщині співробітники Служби порятунку «101» врятували чоловіка, який застряг у багнюці


Врятованого направили до лікарні, бо через велике переохолодження він не міг навіть говорити


На Полтавщині співробітники Служби порятунку «101» врятували чоловіка, який застряг у багнюці

7 жовтня о 06:00 до 8-го державного пожежно-рятувального посту в смт. Семенівка зателефонував чоловік та повідомив про те, що із території місцевого ставка чути крики про допомогу.

Ставок знаходиться неподалік від рятувального посту, тож бійці Служби порятунку «101» через лічені хвилини вже були на місці події. За 20 метрів від берега, в очереті, вони знайшли чоловіка, який по пояс знаходився у воді. Він не міг самостійно вибратися через велику замуленість ставка.

Рятувальники за допомогою човна та у брід дісталися до чоловіка та витягли його на берег. Усього рятувальникам знадобилося більше 30 хвилин аби дістати потерпілого із кріпких обіймів густої багнюки. Врятованого направили до лікарні, бо через велике переохолодження він не міг навіть говорити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість підприємств представлятимуть Полтавщину на конкурсі «100 кращих товарів України»

Постраждалим виявився 39-ти річний місцевий мешканець. Скоріше за все, чоловік заблукав у очереті шукаючи дорогу додому. На щастя, крик про допомогу був почутий і чоловіка вчасно витягли із болота та врятували йому життя.

ГУ ДСНС України у Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 1019
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, служба порятунку




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ