Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.10.2017

На Полтавщині у наступному році завершатьдворівневу дорожню розв’язку та побудують ЦНАП


Обласне керівництво перевірило стан виконання ремонтних робіт на перетині доріг М-22 та Н-31


На Полтавщині у наступному році завершатьдворівневу дорожню розв’язку та побудують ЦНАПОбласне керівництво перевірило стан виконання ремонтних робіт на перетині доріг М-22 Полтава-Олександрія та Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка.

На зустрічі були присутні голова Полтавської ОДА Валерій Головко, голова обласної ради Олександр Біленький та народний депутат України Олександр Река.

На шляху Р-52 триває зведення дворівневої автомобільної розв’язки. Валерій Головко стверджує, що задоволений темпами роботи, а проект у наступному році отримає додаткове фінансування:

— Ця ділянка вважається стратегічною як для Полтавської області так і для всієї України. Тут буде побудована розв’язка, яка з’єднує Дніпропетровську і Полтавську область з виходом на трасу М-03. Темпи мене задовольняють, сьогодні дещо бракує фінансування по цій роботі. Я думаю, що в наступному році у нас будуть додаткові фінансові ресурси за рахунок надходжень рентних платежів. Ми поставили собі завдання на наступний рік закінчити цю дорогу з усіма розв’язками і мостами.

Нині робітники забивають залізобетонні палі, а далі встановлять каркас з арматури та заллють фундамент.За словами підрядника терміни виконання робіт чітко дотримуються норми та в наступному році ділянка буде повністю придатна для експлуатації.

Голова Полтавської ОДА
 

Голова Кобеляцької РДА Таміла Шевченко доповіла, що на ділянці де виграний тендер на ремонт дороги виникли труднощі:

— Місце мешканці, будинки яких попадають під знесення на шляху будівництва нової ділянки,нажаль, не розуміють важливість проекту. Вони не бажають продавати будинки, або ж незнаючи експертної оцінки завищують вартість свого житла.

Інспектування Дороги
 

Для вирішення цього питання створили комісію з представників РДА, Служби автомобільних доріг та підрядників. Вони мають вирішити це питання та не нашкодили жителям та їх будинкам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині китайська компанія продовжить ремонтувати дорогу Київ-Харків

— Під час забивання паль можуть постраждати будинки, які знаходяться поблизу будівництва, тож комісія вирішить як уникнути подібних ситуацій та не завдати шкоди населенню,— говорить Таміла Шевченко.
Автодорога М-22 перетинається з Р-52 в Кобеляцькому районі поблизу села Бутенки. Тут планують у майбутньому збудувати центр надання адміністративних послуг. Директор Департаменту будівництва,містобудування та архітектури і ЖКГ Тимофій Голбан розповідає, що центр міститиме в собі три споруди:

— В одному центрі знаходитиметьсяфельдшерсько-акушерський пункт, центр надання адміністративних послуг та центр безпеки. Центр безпеки являтиме собою суміщення служби поліції та служби ДСНС, тобто там розміщуватиметься пожежна машина, поліцейський автомобіль та відповідний персонал, який зможе обслуговувати як дану громаду так і ділянку траси державного значення.


Схема робіт
 

Розпочати проект планують на початку наступного року після погодження з Мінрегіоном.
Валерій Головко розповідає, що Міністерство регіонального розвитку розробляє такі модульні проекти за рахунок державного бюджету. Ідея така, щоб центри були майже однакові по всій Україні.


Медична амбулаторія
 

— У майбутній Бутенківській об’єднаній громаді теж планується відкрити такий центр. Міністерство обіцяє до кінця року надати нам технічну документацію і ми не витрачатимемо зайві кошти. Наше завдання прив’язати до місцевості: врахувати чисельність громади і за рік це зробити. Головне – підтримувати зв'язок із населенням та врахувати їх потреби, – говорить Валерій Головко.

ВІДЕО:
 


Центр безпеки

Прес-служба Полтавської ОДА


Схожі матеріали:
👁 1027
Категорія: Прес-реліз
Теги: Решетилівка, Царичанка, Дніпро, Кобеляки, доріга, ремонтні роботи, Валерій Головко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ