Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.12.2014

На Полтавщині вантажівка зіткнулася із гужовою повозкою. Є загиблі


В наслідок ДТП, 30-річний пасажир повозки, житель села Циганське загинув на місці події


Учора, близько 23 години 47 хвилин на автодорозі Київ-Харків в селі Циганське, сталася ДТП з потерпілими за участю вантажного автомобіля DAF та гужової повозки.

За попередніми даними водій вантажівки, 45-річний харків’янин, рухаючись по автодорозі Київ-Харків в напрямку Києва, на перехресті доріг зіткнувся з гужовою повозкою яка перетинала перехрестя в якій знаходились четверо осіб.

В наслідок ДТП, 30-річний пасажир повозки, житель села Циганське загинув на місці події. Трьох пасажирів доставили до медичного закладу, де 21-річна жінка, жителька Козельщинського району та 25-річний житель села Циганське від отриманих травм померли. За життя іще одного 39-річного пасажира борються лікарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітання вихованців Майорщинської школи-інтернату

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального Кодексу України. (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

УДАІ УМВС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 858
Категорія: Актуально
Теги: Полавщина, дтп, повозка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ