Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.05.2013

На Полтавщині водолази-рятувальники тричі вилучали з водойм тіла затонулих людей


Нещасний випадок стався і в Козельщинському районі


На Полтавщині водолази-рятувальники тричі вилучали з водойм тіла затонулих людей

23 травня о 10:40 у м. Миргород на р. Хорол працівники чергового караулу Державної пожежно-рятувальної частини №17 у складі 3 осіб та 1 одиниці техніки вилучили з води тіло затонулого цього ж дня за невідомих обставин жителя Миргорода 1943 р.н. Тіло було передане до судово-медичної експертизи.

Того ж дня о 16:20 від начальника зміни окружного координаційного центру Управління ДСНС в області надійшла інформація про те, що 22 травня о 14:50 у Полтаві на р. Коломок водолази-рятувальники вилучили та передали на судово-медичну експертизу тіло молодої жінки, мешканки Полтави.

Нещасний випадок стався і в Козельщинському районі. Повідомлення про те, що поблизу села Андрійки на ставку місцевими жителями знайдено та вилучено тіло дитини 2002 року народження надійшло від диспетчера Козельщинської центральної районної лікарні. Загиблого передали до судово-медичну експертизу міста Кременчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У полюванні за металом житель Полтавщини демонтував залізничні деталі з діючої колії

Державна служба України з надзвичайних ситуацій нагадує: нехтування правилами поведінки на воді може призвести до непоправних наслідків; і вміння гарно плавати не завжди є гарантією безпеки.

У ДСНС у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1055
Категорія: Актуально
Теги: утопленик, Полтавщина, рятувальники, водолази, тіло




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ