Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.05.2014

На Полтавщині з минулого року працювала порностудія


Нещодавно її викрили працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми


На Полтавщині з минулого року працювала порностудія

Нещодавно її викрили працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми Кременчуцького міського відділу, повідомляє прес-служба міської міліції.

Власницею незаконного бізнесу, який діяв з минулого року, була 32-річна комсомольчанка. У Кременчуці вона винаймала приміщення під студія та квартиру, де мешкала зі своїми двома дітьми. Працювали на неї близько двадцяти 20-28-річних кременчужанок.

Робота у порностудії тривала цілодобово у три зміни. Транслювались  еротичні та порнографічні епізоди  через комерційну інтернет-мережу.  Студія була обладнана десятком кабінок, оснащених веб-камерами. Дівчата працювали згідно певного статуту, в якому передбачались винагороди та штрафні санкції. На момент операції правоохоронців в студії були шість дівчат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці відсвяткували День матері

Під час санкціонованого обшуку в приміщеннях, орендованих власницею бузнесу, оперативники вилучило комп’ютери, документація тощо. Відкрито кримінальне провадження за виготовлення, розповсюдження порнографічних кіно та відеопродукції, комп’ютерних програм порнографічного характеру.  Покаранням за такий вид правопорушення може бути штраф, або обмеження чи позбавлення волі на строк до п’яти років.



Схожі матеріали:
👁 1117
Категорія: Актуально
Теги: Кременчуцьк, порностудія, Полтавщина, торгівля людьми




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ