Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.12.2016

На Полтавщині за тиждень рівень захворюваності на ГРВІ зріс на 21%


Показник захворюваності серед дітей складає 221 випадок на 100 тисяч населення


На Полтавщині за тиждень рівень захворюваності на ГРВІ зріс на 21%У Полтавській області за тиждень рівень захворюваності на ГРВІ зріс на 21%. Про це повідомив заступник завідувача відділення організації епідеміологічних досліджень ДУ “Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України” Анатолій Журавльов.

“У Полтавській області протягом 47-го тижня на ГРВІ захворіло 7 893 особи, що складає 551,5 випадків на 100 тисяч населення.

Це нижче за епідпоріг на 7,5%, але вище за показники минулого тижня на 21%. Із загальної кількості хворих більшість діти — 5 169 неповнолітніх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині 76% вагітних жінок народжують не у відділеннях районних лікарень

Показник захворюваності серед дітей складає 221 випадок на 100 тисяч населення. Госпіталізовано 331 хворого, з них 250 — діти. Смертельних випадків через ГРВІ на території області не зафіксовано”, — повідомив А.Журавльов.

Він також додав, що протягом минулого тижня найвищий рівень захворюваності на ГРВІ зареєстрували у Горішніх Плавнях, Лохвицькому та Полтавському районах області.

Схожі матеріали:
👁 890
Категорія: Актуально
Теги: новини Гребінки, хворі, Показник захворюваності, ГРВІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ