Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.11.2014

На Полтавщині затримали 25-річного чоловіка, який в одному з електропоїздів вчинив крадіжку мобільного телефону


У крадіжці чоловік запідозрив свого попутника, який вийшов на ст. Гоголево


Крадія мобільного телефону правоохоронці викрили по гарячим слідам

26 листопада транспортні міліціонери Полтавщини затримали 25-річного чоловіка, який в одному з електропоїздів вчинив крадіжку мобільного телефону у пасажира.

До чергової частини лінійного відділу на ст. Полтава УМВС України на Південній залізниці надійшло повідомлення, що на ст. Миргород до наряду патрульної служби міліції звернувся 30-річний громадянин. Мешканець Полтавської області повідомив, що в електропоїзді сполученням «Полтава-Ромодан» у нього вкрали мобільний телефон. У крадіжці чоловік запідозрив свого попутника, який вийшов на ст. Гоголево.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині чоловіки почали частіше скаржитися на насильство у сім’ї

Отримавши прикмети підозрюваного, правоохоронці почали пошуки. На території ст. Гоголево транспортні міліціонери затримали 25-річного мешканця Полтавської області, у якого вилучили телефон потерпілого. У вчиненому зловмисник повністю зізнався та пояснив, що на крадіжку його підштовхнуло скрутне матеріальне становище та відсутність постійного місця роботи. Як стало відомо, чоловік вже не вперше вчиняє злочин та раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Речові докази вилучено. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). За свої дії чоловік може отримати до трьох років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 1068
Категорія: Актуально
Теги: Крадіжка, телефон, Гоголево, правоохоронці, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ