Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2013

На Полтавщині затримали інтернет-шахрая


Правоохоронці в свою чергу попереджають пересічних громадян бути уважними


На Полтавщині затримали інтернет-шахрая

Потерпілий перерахував майже 2000 гривень на запропонований банківський рахунок, але обіцяного замовлення (балону для дайвінгу) так і не отримав. За допомогою останній звернувся до міліції.

 З’ясовуючи обставини скоєного, правоохоронці встановили, що заявник скористався оголошенням на одному з сайтів в Інтернеті, але попався «на гачок» шахраїв. В ході проведеної кропіткої роботи оперативники відстежили та затримали шахрая. Ним виявився раніше судимий 29 – річний кременчужанин.

 В цьому році він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння розбійного нападу. Як пояснив затриманий, він просто вирішив змінити напрямок своєї незаконної діяльності: оформив банківську картку і розмістив Інтернет - оголошення з продажу різноманітних товарів яких не існувало.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Запрошує "Гостинний двір"

 Скільки ошуканих людей на рахунку зловмисник наразі встановлює досудове слідство. Відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), за що передбачене покарання від 850 до 1 700 гривень штрафу , до обмеження чи позбавлення волі на строком до 3-х років.

 Правоохоронці в свою чергу попереджають пересічних громадян бути уважними. Не дайте себе ошукати!

Прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 747
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, інтернет-шахрай




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ