Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2013

На Полтавщині затримали нелюда (ФОТО)


Такої жорстокості багато хто із досвідчених офіцерів не бачили за весь строк своєї міліцейської кар’єри


На Полтавщині затримали нелюда  

Міліція Полтавського району, мабуть, надовго запам’ятає минулі вихідні. Такої жорстокості багато хто із досвідчених офіцерів не бачили за весь строк своєї міліцейської кар’єри.

Збочення над дитиною, холоднокровне вбивство двох дорослих людей та крадіжка цінностей – перелік злочинів, які за один день скоїла одна особа. Людиною її назвати важко…

30-го березня близько 21-ї години до Полтавського райвідділу міліції звернулася 44-річна жінка – соціальний працівник. Вона повідомила правоохоронцям, що в будинку її сусідів коїться щось незрозуміле. «Цілий день з будинку ніхто не виходив, а мій 56-річний підопічний – інвалід I групи, не відповідає на мої дзвінки, раніше такого ніколи не було! Там ще має бути дитина, але її також не чути!» - хвилювалася жінка, розповідаючи правоохоронцям.

На місце негайно прибула слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Під час огляду помешкання правоохоронці виявили два бездиханних тіла з численними ножовими пораненнями - 29-річної жінки та 56-річного чоловіка. 27-річного співмешканця, який проживав разом з ними, в будинку не було. Також зникли цінні речі родини – ноутбук, мобільний телефон, золото, гроші. Міліція почала відпрацьовувати версію щодо причетності молодого чоловіка до скоєння вбивства. Залишалося також встановити місцезнаходження 10-річної дитини – доньки загиблої…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині затримали колишнього в'язня який згвалтував 10-річну дівчинку, а потім вбив її рідних

Повертаючись з міста, жителька села побачила дівчинку, яка йшла поблизу лісу в брудній роздертій одежі та плакала. Жінка зупинилася, щоб з’ясувати в чому справа. Дитина розповіла, як вранці пішла до лісу з маминим співмешканцем погуляти. Там він напав на неї та зґвалтував, після чого намагався задушити руками.

Дівчинка на якийсь час втратила свідомість, а коли отямилася, душогуб вже збирався йти геть. Дитина затамувала подих та прикинулася мертвою, а коли той таки пішов, повернулася в село, проте додому вертатися боялася. Жінка забрала злякане дівча до себе додому, після чого повідомила правоохоронцям про злочин. В цей час міліція вже розшукувала зловмисника.





За словами начальника Полтавського райвідділу міліції Віктора Самсоненка, на пошуки підозрюваного було задіяно максимальну кількість особового складу. Були розставлені пости на автовокзалах, ринках, центральних вулицях, зупинках тощо. Кожен працівник райвідділу мав при собі орієнтування з прикметами підозрюваного та фотознімком. Спільними заходами наступного дня, 31-го березня об 11 годині, чоловік був затриманий в центрі міста Полтава по вулиці Жовтневій.

При ньому була господарська сумка, в якій знаходилися речі загиблої. Свою вину він визнав повністю та розкаявся у скоєному.

Під час допиту затриманий розповів, що того дня повів дитину в ліс навмисно щоб зґвалтувати, а, повернувшись додому, жінка почала розпитувати де донька та вчинила сварку. Чоловік, нічого не пояснюючи, вхопив зі столу кухонний ніж та вдарив ним в шию та спину співмешканки. Після цього ножем скоїв вбивство і пенсіонера, який проживав разом з ними та не міг самостійно рухатися. Потім забрав цінні речі та на рейсовому автобусі подався в місто.





Зрозумілих пояснень свого жахливого вчинку затриманий так і не зміг дати правоохоронцям. «Мене перемкнуло, не знаю як так вийшло…» - єдине, що зміг відповісти міліціонерам підозрюваний.

Наразі чоловік арештований та знаходиться в Слідчому ізоляторі міста Полтава. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 153 Кримінального кодексу України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та частина 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб).

Зважаючи на кримінальне минуле арештованого (три судимості за грабіж, зброю та наркотики), він отримає покарання у вигляді позбавлення волі на п'ятнадцять років або ж довічне ув’язнення. Остаточний вердикт в даній справі винесе суд.






Схожі матеріали:
👁 1421
Категорія: Актуально
Теги: співмешканець, міліція, душогуб, Нелюд, чоловік, жінка, вбивство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ