Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.12.2017

На протязі 11-ти місяців 2017 року за публічною інформацією до Лубенської ОДПІ звертались 8 разів


Запит на інформацію можна надіслати поштою за адресою : індекс 37500, м. Лубни вул. Я. Мудрого, 21


Запит на інформацію можна надіслати поштою за адресою : індекс 37500, м. Лубни вул. Я. Мудрого, 21За січень – листопад 2017 року до Лубенської ОДПІ надійшло 7 запитів від юридичних осіб та 1 запит від фізичної особи.

Запити від юридичних осіб стосувались надання інформації щодо ставок земельного податку та податку на нерухоме майно, які застосовуються на території, що обслуговується Лубенською ОДПІ та подання податкових декларацій про майновий стан і доходи громадян, які самостійно здійснювали сільськогосподарську діяльність на належних їм земельних частках (паях) на території сільської ради. Поданий запит від фізичної особи не підпадає під дію Закону України „Про доступ до публічної інформації” і йому було відмовлено в наданні запитуваної інформації.

Всі вони розглянуті у встановлений законодавством термін.

Нагадуємо, що право здійснювати запити на отримання публічної інформації надається Законом України „Про доступ до публічної інформації”, метою якого є забезпечення прозорості та відкритості суб'єктів владних повноважень і створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації.

Запит на інформацію можна надіслати поштою за адресою : індекс 37500, м. Лубни вул. Я. Мудрого, 21 з поміткою “Публічна інформація”, електронною поштою на скриньку [email protected], або факсом (05361) 7-12-75.

Схожі матеріали:
👁 837
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: Лубенська ОДПІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ