Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.11.2020

На що потрібно звертати увагу при купівлі землі


Сьогодні найбільша ціна за гектар: Львівщині, Київщині та Вінниччині. Найменше — на Донеччині, Чернігівщині та Луганщині.


Хочете придбати земельну ділянку в Тернопільській, Вінницькі, Івано-Франківській області, чи може десь в іншому місці? Для цього існує сервіс uland.com.ua, де ви завжди можете купити або продати https://uland.com.ua/, зняти або здати в оренду будь-які земельні ділянки.

Великий асортимент. Кілька десятків селищ по різним областям, сотні варіантів будь-якого розміру, все це на дошці оголошень Uland. Компанія гарантує, що в он-лайн каталозі на сайті є оптимальне рішення під ваш бюджет. Безкоштовний показ. Купівля нерухомості - процес відповідальний, тому до нього важливо підходити грунтовно. У багатьох покупців, що цілком природно, постає запитання, фахівці відділу продажів готові на них відповісти і провести безкоштовний показ земельної ділянки.
 

На що потрібно звертати увагу при купівлі землі
 

Купити земельну ділянку

Вартість землі в Київській, Чернігівській області та інших областях різниться, навіть в каталозі компанії Uland є пропозиції від 5 000 і до 15 000 гривень за сотку - і це не межа, оскільки ціна формується на основі цілого ряду чинників. А ось ціни на земельні ділянки в Київській області в хорошому місці – біля річки або озера і недалеко від міста – стартують від $ 1500 за сотку. Сьогодні найбільша ціна за гектар: Львівщині, Київщині та Вінниччині. Найменше — на Донеччині, Чернігівщині та Луганщині.

Якщо ви хочете купити ділянку для проживання на ньому, то виходити виключно з місцезнаходження - не сама правильна ідея. Тому що місцезнаходження, безумовно, важливий фактор, але не єдиний. Також необхідно враховувати розвиненість інфраструктури регіону, соціальний статус потенційних сусідів. Так, якщо ви живете на заході України, то пріоритетним для вас, що цілком зрозуміло, є саме західний напрямок, але можливо має сенс трохи розширити географію - так у вас більше шансів підшукати дійсно відмінну (за співвідношенням ціна / якість) пропозицію.

Цінителі заміського відпочинку, сучасні дачники, інвестори, які купують ділянки, повинні віддавати собі звіт в тому, що тільки фахівець знає всі нюанси ціноутворення землі, причому, як правило, один менеджер відповідає за один регіон. Причина одна - дуже багато нюансів.

Сімей, які замислюються про будівництво приватного будинку або невеликої дачі, з кожним роком стає все більше. Але заміська земля цікавить не тільки простих жителів мегаполісу, які смертельно втомилися від шуму і пилу - постійно зростає кількість інвесторів, які вирішують купити земельні ділянки, щоб надалі отримувати прибуток з придбаної землі. Варіантів монетизації ділянки кілька - її можна або просто продати, або здати в оренду, або організувати на ній який-небудь бізнес. Як не крути, ділянки за великими містами України користуються підвищеним попитом, що, зрозуміло, не може не впливати на їх вартість.

Схожі матеріали:
👁 439
Категорія: Прес-реліз
Теги: земля під дачу, оренда землі, земля, продаж землі, купівля землі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ