Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.09.2020

На трасі Київ-Харків у межах Полтави встановили сучасні світлофори


На початку Харківського шосе при в’їзді в Полтаву встановили інтерактивний радар.


Агентсво місцевих доріг Полтавської області продовжує розвивати систему безпеки дорожнього руху. 4 вересня презентували роботу сучасного світлофору на перехресті вулиць Харківське шосе і Кагамлика.


сучасні світлофори у Полтаві
 
 
«Такі світлофори вже працюють в Києві та Харкові. В нашій області – вперше їх встановили саме в Полтаві. Вже практично місяць як успішно працює два таких пристрої. Розташовані на в’їзді та виїзді з Полтави - в бік Києва та Харкова. Це сучасне обладнання іноземного виробництва, яке зручне в обслуговуванні і працює згідно спеціалізованого програмного забезпечення», – розповів директор ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан.

Також на початку Харківського шосе при в’їзді в місто встановили інтерактивний радар.
 

сучасні світлофори у Полтаві
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лубнах чоловік застряг під берегом у мулі
 
«Це превентивне обладнання, яке попереджає водіїв та допомагає контролювати швидкість руху. Якщо водій перевищив дозволену швидкість – радар на екрані продемонструє незадоволений символ. Аналіз роботи такого радару в селі Мачухи показав високу результативність цього пристрою – водії дійсно стали їздити в межах населеного пункту повільніше», –підсумував директор підприємства.


 
сучасні світлофори у Полтаві


сучасні світлофори у Полтаві


сучасні світлофори у Полтаві


сучасні світлофори у Полтаві

Агентсво місцевих доріг Полтавської області


Схожі матеріали:
👁 401
Категорія: Актуально
Теги: Сучасні світлофори, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ