Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.11.2020

На зиму у Гребінці заготовили 320 тонн піщано-сольової суміші


Від початку карантину на Гребінківщині діагностували 63 випадки захворювання на COVID-19


3 листопада 2020 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили ряд важливих питань сьогодення та організаційні питання стосовно заходів на поточний робочий тиждень.

Складною залишається ситуація з захворюваності на COVID-19. За інформацією Полтавського обласного лабораторного центру МОЗ України на Полтавщині за минулу добу зареєстровано 338 нових випадків, 1 новий випадок у Гребінківському районі.

Нарада у міського голови
 

Від початку карантину на Гребінківщині діагностували 63 випадки захворювання на COVID-19. Гребінківська міська рада закликає жителів громади дотримуватися карантинних заходів: дезінфікувати руки, носити маски, тримати соціальну дистанцію! Прості речі рятують життя.

Тривають підготовчі проектні роботи до встановлення мультифункціонального спортивного майданчика по вулиці Магістральній, а у Гребінківській гімназії вже найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи у приміщенні їдальні. Реалізація даних проєктів співфінансується з обласного бюджету та бюджету громади. Також продовжується ремонт у ЗДО «Струмочок» та спортивній залі Слободо-Петрівської ЗОШ. До кінця поточного року діти будуть займатися в нових сучасних приміщеннях.


Нарада у міського голови
 

10 листопада 2020 року о 14:00 у приміщенні Міського будинку культури відбудеться 40 чергова сесія 7 скликання Гребінківської міської ради. В рамках підготовки до сесії заплановані засідання постійних депутатських комісій, на яких розглянуть проєкти рішень, що виносяться на розгляд депутатів.

Також в ході наради розглянули наступні питання: стан виконання бюджету, надання матеріальних допомог на лікування, проведення конкурсу «Учитель року» та інші.


Нарада у міського голови

 

Комунальники продовжують розчищати від чагарників парк по вулиці Паркова, вивозять листя та гілки з вулиць міста та проводяться роботи щодо належного функціонування систем опалення в багатоквартирних будинках та системи вуличного освітлення. Крім того готуються до зимового періоду. Заготовлено біля 320 тон пісчано-сольової суміші для посипки доріг, техніка готова до розчищення вулиць.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Схожі матеріали:
👁 440
Категорія:
Теги: нарада, Гребінка, піщано-сольова суміш




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ