Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.08.2020

Надійні вікна – запорука комфортного життя


Популярність ПВХ-виробів зумовлена їхніми експлуатаційними властивостями: герметичністю, теплоізоляцією, довговічністю, простим доглядом.


Ринок пластикових вікон у нашій столиці щорічно зростає. Ці конструкції встановлюють у житловій і комерційній нерухомості, адміністративних спорудах, школах і лікарнях. Популярність ПВХ-виробів зумовлена їхніми експлуатаційними властивостями: герметичністю, теплоізоляцією, довговічністю, простим доглядом. Тим паче ціна на вікна пластикові не вища за дерев'яні аналоги, проте вони є набагато більш практичними та зручними у використанні.

Є багато причин, чому варто купити пластикові вікна з надійного профілю, доповнені якісними склопакетами, у компанії «Лінія вікон».

Найбільш важливі та приємні серед них:

  • Висока шумо- та теплоізоляція. Металопластикові рішення завжди підтримують комфортний мікроклімат всередині квартири як у спекотне літо, так і холодною зимою.

  • Герметичність. Віконні конструкції закриваються настільки щільно, що виключають можливість утворення протягів і проникнення запахів всередину приміщення.

  • Довговічність. ПВХ-системи від «Лінії вікон» мають невисокий цінник, але водночас будуть вірою і правдою служити вам до 75 років. Щоправда, за умови регулярного догляду та обслуговування.

  • Мінімальні вимоги з догляду та регулювання. За умови використання якісного профілю, склопакетів і фурнітури для збереження працездатності вікон досить буде забезпечити їм періодичне сервісне обслуговування. На відміну від деревини, пластик є абсолютно не примхливим у догляді.

  • Екологічність. Всі матеріали, які використовуються при виготовленні ПВХ-виробів у компанії «Лінія вікон», екологічно безпечні та не завдають шкоди здоров'ю людини.

  • Зовнішній вигляд. Технології ламінування та тонування дозволяють гармонійно інтегрувати віконні рішення в будь-який дизайн-проект. Вони завжди матимуть естетичний і привабливий вигляд.

Всі ці причини – гарний привід замовити вікна пластикові за ціною виробника в компанії «Лінія вікон» і скористатися професійною доставкою.


Надійні вікна – запорука комфортного життя
 

Як легко купити нові пластикові вікна

Київська компанія-виробник «Лінія вікон» пропонує весь комплекс послуг із виготовлення, доставки та встановлення високоякісних вікон за доступними розцінками. І з вашого боку потрібно мінімум зусиль.

Зателефонуйте менеджеру компанії та залиште замовлення. До вас приїде спеціаліст і безкоштовно зробить всі необхідні заміри. Під ці заміри фахівці доберуть оптимальні конфігурації вікон, які будуть відповідати всім вашим вимогам і побажанням. Потім ви підписуєте договір, і за 2-3 дні ваше замовлення буде готове. Фінальним етапом буде приїзд бригади монтажників, які професійно встановлять усі віконні системи. А ви зможете повною мірою насолодитися оновленим інтер'єром житла.



Схожі матеріали:
👁 465
Категорія: Прес-реліз
Теги: вікна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ